Zostań jednym z nas! Zostań Wolontariuszem!
Pomagaj zdalnie!

Masz kilka wolnych minut dziennie, chęci, wrażliwość i chcesz pomagać? Fantastycznie! W takim razie zapraszamy do wirtualnego wolontariatu w naszej fundacji! Wolontariusze są najlepsi na świecie! Serca mają po właściwej stronie, to pewne! Wolontariusz dla zwierząt to jest KTOŚ! Zatem…

Co możesz zrobić jako wolontariusz?

ZMIENIĆ CZYJEŚ ŻYCIE! Po prostu zostań bohaterem bezdomniaka! Możesz pomóc np. w udostępnianiu informacji o naszych podopiecznych w internecie lub w Twojej okolicy, w pracy czy w zaprzyjaźnionym sklepie. Twoje kilka minut dziennie może przyczynić się, naprawdę (!), do znalezienia kochających domów dla naszych psiaków.

Czego oczekujemy?

Chęci i zaangażowania w pomoc zwierzętom.

Gotowości do udostępniania informacji o naszych podopiecznych na platformach społecznościowych, w serwisach ogłoszeniowych i w swoim otoczeniu.

Umiejętności komunikacyjnych i życzliwego podejścia w kontaktach z innymi osobami.

Dlaczego warto być wolontariuszem?

Z Twoją pomocą możemy odmienić ich świat. Twoja pomoc ma bezpośredni wpływ na życie naszych podopiecznych. Jesteś częścią procesu znalezienia im domów i dawania im drugiej szansy. To wielka rzecz!

Możesz zaangażować się zarówno zdalnie, jak i stacjonarnie, dostosowując swoje działania do możliwości.

Jeżeli chcesz dołączyć do naszego zespołu, zadzwoń pod numer: 607 606 125 lub napisz do nas na adres fundacjarap@gmail.com. Chętnie przekażemy Ci więcej informacji na temat naszej pracy i omówimy, w jaki sposób możesz wesprzeć nasze działania.

Pamiętaj, że Twoja pomoc może zmienić życie naszych podopiecznych. Wesprzyj nasze działania! Dołącz do Fundacji Ratuj Adoptuj Pomagaj i zostań wolontariuszem. Razem możemy zdziałać wiele!

Fundacja Ratuj Adoptuj Pomagaj