Prezentuje w sobie nieskończone pokłady miłości do człowieka i dzieci ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w kojcu. Spokojnie możemy rozglądać się za domkiem , jako ze problemów behawiorystycznych nie prezentuje. Ma w sobie co prawda troszkę krwi labladora wiec szalenie się cieszy i podskakuje do człowieka, czasami tez „taranem” wbiega w relacje z innym psiakiem.

Spędził nockę w schronisku, a już koło 14stej w sobotę, mknął z Pawłem z Przystań Barego na badania do Lublina. Sobotnią nockę spędził już w hoteliku

25.03.2022 został wyrzucony z samochodu na tracie z Radomia do Warszawy....
Osoba, która to zobaczyła zabezpieczyła go do przyjazdu osoby z gminnego schroniska.

Chcesz poznać historię Lucky'iego?

Metryczka Lucky:

-> ok. 1,5 roku
-> ok. 18 kg
-> szczepiony,  chipowany; w trakcie odrobaczania; przed kastracją
-> dogaduje się ze wszystkimi pieskami, ale nie zawsze wszystkie pieski go lubią - Lucky wchodzi w kontakt troszkę zbyt emocjonalnie, jak labladora, a nie wszystkie psiaki lubią "tarany"
-> stosunek do kotów: on kotki bardzo lubi, kotki go mniej
-> stosunek do dzieci: kocha każde dziecko; z racji wielkości i energii nie rekomendujemy go do małych dzieci
-> aktywność: bardzo duża; Lucky nie potrzebuje gługich spacerów, liczonych w km, ale długich czasowo - uwielbia niuchać i wąchać i węszyć i chodzi slalomem kilka set metrów
-> szukamy: domu, który poświęci mu czas zarówno na dworze, jak i w domku, który lubi się miziać i przytulać i nie straszne są mu jego skoki na człowieka

Jakiej Rodziny szukamy dla Lucky'iego?

Prowadzącej bardzo aktywny tryb życia. Otwartej na pracę z młodym, średniej wielkości psiakiem o charakterze labladora.

Jesteś gotowy/-a do rozpoczęcia procesu adopcyjnego?

Ankieta online [kliknij]

Miejsce tymczasowego zamieszkania: Kijanka (woj. mazowieckie)
Wybierz się na wirtualny spacer z Lucky'm [kliknij tu]